Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

Contact

Hoveniersbedrijf Schmidt

Osdorperweg 723
1067 SV Amsterdam

T: 020 773 93 32
M: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46

Onze partners

European treeworker
Tuincentrum het Oosten
Wij gebruiken alleen FSC goedgekeurde producten
Tuincentrum De oosteinde
Intratuin
PEFC
Konijnenburg
Tuincentrum Overvecht

Tuinaanleg

Met meer dan 35 jaar ervaring in tuinaanleg, beheerst hoveniersbedrijf Schmidt de kneepjes van het vak als geen ander. Uw eigen ideeën en wensen ten aanzien van uw tuin zetten wij om in realiteit. Zit ú binnenkort in de tuin van uw dromen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Ook als u uw huidige tuin grondig wilt laten renoveren.

 

  Meer informatie...

Tuinafscheiding

Ontbreekt er nog een mooie, solide tuinafscheiding in uw tuin? Hoveniersbedrijf Schmidt kan alle soorten tuinafscheidingen voor u plaatsen. U kiest een schutting uit die u mooi vindt en wij plaatsen hem. Zo kunt u weer in alle rust genieten van uw tuin!

 

  Meer informatie...

Tuinonderhoud

Het is belangrijk dat u geregeld tuinonderhoud uitvoert. Zo blijft uw tuin in goede conditie en blijft alles netjes verzorgd. Hoveniersbedrijf Schmidt heeft een jarenlange ervaring in tuinonderhoud van alle soorten tuinen. Onze deskundige en professionele medewerkers nemen graag uw tuin onder handen!

 

  Meer informatie...

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis voor een prachtig ingerichte tuin. Om het juiste ontwerp te kunnen opstellen, bezoeken we u op locatie en nemen we alle maten op. Vervolgens maken we voor u een professioneel tuinontwerp op maat met de computer.

 

  Meer informatie...

Tuinbestrating

Hoveniersbedrijf Schmidt is gespecialiseerd in tuinbestrating. We hebben onze eigen stratenmakers in dienst die al vele mooie projecten hebben gerealiseerd. We besteden graag aandacht aan alle details en elk onderdeel van de opdracht wordt van begin tot eind met uiterste precisie uitgevoerd.

 

  Meer informatie...

Bomen kappen

Wilt u rond uw huis enkele bomen kappen, klopt u dan gerust bij Schmidt hoveniers aan. Wij hebben een jarenlange ervaring met bomen kappen en onze medewerkers zijn in bezit van het diploma ‘European Treeworker’.

 

  Meer informatie...

Hoveniersbedrijf Schmidt

Osdorperweg 723

1067 SV Amsterdam

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt
 
  • - Vrijblijvende offerte 
  • Altijd Garantie 
  • 10% korting bij direct inplannen 
  • prijs vooraf besproken is eindprijs
  • prijs indicatie via foto 
  • tuinaanleg/onderhoud voor elk budget