Hovenier in Haarlem

Hovenier in Haarlem: Uw tuin verdient de beste zorg en aandacht

Overweegt u een hovenier in Haarlem in te huren? Hoveniersbedrijf Schmidt is werkzaam in Haarlem en omgeving. Wij bieden onze klanten een uitgebreid dienstenpakket. Aangezien we al meer dan 35 jaar ervaring hebben, zijn wij de aangewezen hovenier voor uw projecten.

Onze service als hovenier in Haarlem

 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd Garantie
 • 10% korting bij direct inplannen
 • Prijs vooraf besproken is eindprijs
 • Prijs indicatie via foto
 • Tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Wilt u ons inschakelen als hovenier in Haarlem? Neem dan direct contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 020 773 93 32 of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.

De werkzaamheden van ons hoveniersbedrijf in Haarlem

Onze hoveniersdiensten zijn zeer uitgebreid. U kunt ons inschakelen op verschillende gebieden:

 • Tuinaanleg;
 • Tuinonderhoud;
 • Het plaatsen van tuinafscheidingen;
 • De aanleg van vijvers;
 • (Sier)bestratingen leggen;

Tuinonderhoud

Onze geroutineerde hoveniers hebben een jarenlange ervaring in tuinonderhoud. Zij kunnen uw tuin op professionele wijze tot uw droomtuin maken. Wij kunnen u ook voorzien van incidenteel dan wel structureel onderhoud van uw tuin.

Het ontwerpen van uw tuin

De basis voor een prachtige nieuwe tuin wordt gelegd met een goed tuinontwerp. De hovenier ter plaatse in Haarlem neemt de situatie op. Daarbij wordt goed geluisterd naar uw wensen en behoeften. Dit resulteert in een gedetailleerd ontwerp van uw tuin met de computer.

Een wezenlijk onderdeel van een mooie tuin is de beplanting. Wij beschikken over een grote mate van creativiteit. Hiermee kunnen wij vrijwel alle tuinwensen vervullen. Uw tuin zal dan ook met creativiteit en vakkundigheid aangelegd worden.

Tuinafscheiding plaatsen

In onze samenleving wordt veel waarde gehecht aan een tuin. Het wordt gezien als een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Om uw rust en privacy te bewerkstelligen kunnen wij voor u een tuinafscheiding plaatsen.

Bij het plaatsen van een tuinafscheiding maken wij gebruik van houtsoorten voorzien van het PEFC of FSC keurmerk. Deze houtsoorten gebruiken wij bij alle werkzaamheden met hout. Hierdoor leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het milieu. Dit zoals het een bedrijf met liefde voor de natuur betaamt.

Aanleggen van sierbestrating

Wij kunnen veel verschillende soorten sierbestratingen aanleggen. Of het nu gaat om veelzijdige materialen als natuursteen of handgemaakte stenen als kinderkopjes, waalklinkers of combinaties. Alles is bij ons mogelijk en bespreekbaar.

Aangezien wij duurzaamheid en de draagkracht van uw tuinbestrating belangrijk vinden, letten wij op een goede en stabiele ondergrond. In het wisselvallige Nederland kan regen ervoor zorgen dat zand wegspoelt. Hierdoor is het mogelijk dat de bestrating kan verzakken. Om dit tegen te gaan maken wij enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Boomonderhoud in Haarlem

Hebt u een boom en is deze aan het einde van zijn bestaan? Dit kan natuurlijk gebeuren en de boom moet dan gekapt worden. Het kan zelfs zo zijn dat een boom dreigt om te vallen, wat gevaarlijk kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en vakkundig kappen van bomen.

Onze medewerkers beschikken allemaal over het vakdiploma ‘European Treeworker’. Dit staat garant voor een zorgvuldige verwijdering van bomen. Ook zorgen wij dat de gekapte boom netjes afgevoerd wordt.

Onze missie is uw tevredenheid

Altijd streven wij naar tevreden klanten. Hierdoor leveren wij een uitstekende dienstverlening met een transparante communicatie. Tevens beschikken wij over de kennis en moderne gereedschappen om u de meest optimale kwaliteit te bieden.

Wij zijn tegenwoordig werkzaam door vrijwel heel Nederland. Zo kunt u ons inschakelen voor projecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en in midden Nederland. In dit hele gebied hebben wij al verschillende tuinen onder handen genomen als hoveniersbedrijf in Haarlem.

Schakel onze hovenier te Haarlem in

Wilt u ons inschakelen als u hovenier in Haarlem voor een of meerdere van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op voor een overzicht van de kosten. Wij voorzien u graag van een offerte. Deze is gratis en geheel vrijblijvend.

U vraagt een offerte aan door te bellen naar 020 773 93 32 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Scroll naar top