Hoveniersbedrijf Haarlem

Hoveniersbedrijf Haarlem: Uw tuin verdient het

Hoveniersbedrijf Schmidt is werkzaam in Haarlem en omgeving voor zowel particulieren als bedrijven en biedt haar klanten in Haarlem en omstreken een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, het plaatsen van tuinafscheidingen, de aanleg van vijvers, (sier)bestratingen leggen en het rooien van bomen.

Met een ervaring van meer dan 35 jaar is hovenier Schmidt DE aangewezen partij voor een breed scala aan hoveniersdiensten.

Inmiddels hebben wij ons werkgebied uitgebreid tot vrijwel geheel Nederland, zo kunt u ons inschakelen voor uw projecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en in midden Nederland.

Familiebedrijf Schmidt maakt gebruik van houtsoorten voorzien van het PEFC of FSC keurmerk, waardoor wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het milieu, zoals het een bedrijf met liefde voor de natuur betaamt.

Altijd streven wij naar tevreden klanten, hiervoor leveren wij een uitstekende dienstverlening met een transparante communicatie en beschikken over de kennis en moderne gereedschappen om u de meest optimale kwaliteit te bieden.

In onze samenleving wordt veel waarde gehecht aan een tuin, het wordt gezien als een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen in Haarlem en omgeving, om uw rust en privacy te bewerkstelligen plaatst hoveniersbedrijf Schmidt allerlei tuinafscheidingen.

De basis voor een prachtige tuin wordt gelegd met een goed ontwerp, wij nemen de situatie ter plaatse op en luisteren daarbij goed naar uw wensen en behoeften, wat resulteert in een gedetaileerd tuinontwerp met de computer. Een wezenlijk onderdeel van een mooie tuin is de beplanting, wij beschikken over een grote mate van creativiteit, zodat hovenier Schmidt vrijwel alle (tuin)dromen kan vervullen.

Alle soorten (sier)bestrating kunnen worden gelegd door hovenier Schmidt, of het nu gaat om het veelzijdige materiaal natuursteen of handgemaakte stenen als kinderkopjes of waalklinkers of combinaties daartussen, alles is mogelijk en bespreekbaar. Van belang voor de duurzaamheid en de draagkracht van een goede (sier)bestrating is een solide en stabiele onderbedding, in ons wisselvallige Nederlandse klimaat kan regen ervoor zorgen dat zand wegspoelt, waardoor de bestrating kan verzakken, hoveniersbedrijf Schmidt maakt voor haar klanten in Haarlem en omgeving uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Voor de volgende diensten kunt u ons ook inschakelen:

  • Het leggen van graszoden
  • Reiniging van bestaande bestratingen
  • Aanbrengen van sfeervolle tuinverlichting
  • Het aanleggen en onderhouden van vijvers

Onderhoud van tuinen in Haarlem

Door een zorgvuldig en regelmatig onderhoud van een tuin of groenvoorziening blijft uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening in Haarlem en omgeving er fleurig bij liggen. Hovenier Schmidt in Haarlem verzorgt zowel incidenteel als structureel onderhoud voor haar klanten.

Onze geroutineerde medewerkers hebben een ruime ervaring in tuinonderhoud en kunnen de tuin op professionele wijze maken tot een plek waar het goed toeven is.

Boomonderhoud in Haarlem

Er komt een moment dat een boom aan het einde van zijn bestaan komt en gekapt moet worden. Het kan zelfs zo zijn dat omvallen dreigt, wat een ernstige bedreiging voor de bewoners kan vormen.

Hovenier Schmidt in Haarlem is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig kappen van bomen, onze medewerkers beschikken over het vakdiploma 'European Treeworker', wat garant staat voor een zorgvuldige verwijdering van bomen. Ook zorgen wij voor het afvoeren van de gerooide bomen.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap