Tuinaanleg Hoofddorp

Tuinaanleg in Hoofddorp 2

Wij gaan graag voor u aan de slag

Professionele tuinaanleg in Hoofddorp

Zoekt u een professional in tuinaanleg in Hoofddorp of omstreken? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf Schmidt. Als tuinman hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring in de aanleg van tuinen in Hoofddorp. Met een tevreden klantenkring door vrijwel heel Nederland, is ons hoveniersbedrijf hét adres voor de aanleg van uw

nieuwe tuin. Welke wensen en eigen ideeën kunnen wij voor u realiseren?

Onze specialisaties in tuinaanleg

  • Japanse tuinaanleg
  • Renovatie van de oude tuin
  • Bestrating/sierbestrating
  • Hardhouten vlonders aanleggen
  • Damwanden zetten
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Vijvers aanleggen
  • Tuinafscheidingen plaatsen
  • Oude bestrating stoomcleanen

Nieuwe tuin tegen een scherpe prijs

Mogen wij namens u de tuinaanleg in Hoofddorp verzorgen? Dan profiteert u van scherpe prijzen. Omdat we al zo lang in het vak zitten, hebben we een nauwe samenwerking opgebouwd met leveranciers en groothandels in de groensector. Op die manier kunnen we materialen inkopen tegen zeer voordelige prijzen. Door deze lage inkoopkosten kunnen we onze klanten zeer scherpe offerteprijzen bieden. U dus ook!

Uw tuin, ons project

Als u ons hoveniersbedrijf in Hoofddorp inschakelt voor tuinaanleg, kunt u rekenen op een heldere en klantvriendelijke werkwijze.

Onze tuinman in Hoofddorp steekt graag zijn handen uit de mouwen om uw van een prachtige nieuwe tuin te voorzien. U bent verzekerd van volledige garantie op al onze verrichte werkzaamheden. Daarnaast krijgt u op aangebrachte beplanting inboetgarantie: niet tot volle bloei gekomen, nieuwe beplanting.

Het perfecte tuinontwerp

Voordat we beginnen met de tuinaanleg in Hoofddorp, gaan we eerst een mooi ontwerp maken voor uw nieuwe tuin. We gaan samen met u aan tafel zitten om uw eigen ideeën en wensen te bespreken. Aan de hand van uw eigen voorkeuren komt er vaak al snel een ruw idee op tafel. Uiteraard kunnen we u ook deskundig advies geven over de beste mogelijkheden voor uw nieuwe tuin. Is het ontwerp gereed? Dan beginnen we aan de volgende fase.

Tuinaanleg in Hoofddorp 3
Tuinaanleg in Hoofddorp 4

De uitvoering van de tuinaanleg in Hoofddorp

Aan de hand van het ontwerp gaat de tuinman aan de slag om uw nieuwe tuin in Hoofddorp te maken. Hierbij staat duurzaamheid voorop. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en materialen. Qua hout gebruiken we bijvoorbeeld alleen houtsoorten met het PEFC- of FSC-keurmerk.

Ook gaan onze hoveniers slim om met het hergebruik van aanwezige beplanting en andere elementen. Als er in uw tuin bijvoorbeeld al bestrating ligt, kijken we of dat opnieuw gebruikt kan worden. Indien nodig wordt uw bestrating netjes schoongemaakt. Zodat het er weer mooi bij komt te liggen in uw nieuwe tuin.

Bij de oplevering bekijken we of het project naar wens is uitgevoerd. Bent u tevreden? Dan ontvangt u de factuur voor de werkzaamheden. U hoeft geen aanbetaling te doen: u betaalt dus pas achteraf als u tevreden bent met het geleverde werk!

Tuinonderhoud in Hoofdorp

Nadat we uw nieuwe tuin in Hoofddorp hebben aangelegd, heeft deze natuurlijk ook tuinonderhoud nodig. Onze hoveniers verrichten onderhoud aan tuinen. Met tuinonderhoud in Hoofddorp zorgen we ervoor dat uw tuin in goede conditie blijft en dat alle beplanting netjes verzorgd oogt. Dit doen we het hele jaar door. U kunt een onderhoudscontract aangaan. Zo weet u zeker dat uw tuin in alle seizoenen perfect onderhouden wordt. Bij een tuinonderhoudscontract kunt u precies aangeven welk onderhoud uw tuin nodig heeft, hoe vaak en wanneer.

Uw expert in tuinaanleg te Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Schmidt is uw expert in tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken. Hebt u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via de website. Wij helpen u graag verder. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verrassen u graag met onze scherpe prijzen!

Als hovenier zijn we ook werkzaam in AmsterdamHoofddorpHaarlem en Amstelveen.

Scroll naar boven