Tuinaanleg Hoofddorp

Tuinaanleg Hoofddorp: een prachtige nieuwe tuin tegen een scherpe prijs

Zoekt u een professional in tuinaanleg in Hoofddorp of omstreken? Hoveniersbedrijf Schmidt heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de aanleg van tuinen. Met een tevreden klantenkring door vrijwel heel Nederland, is ons hoveniersbedrijf hét adres voor de aanleg van uw nieuwe tuin. En dat tegen zeer scherpe prijzen! Omdat we al zo lang in het vak zitten, hebben we een nauwe samenwerking opgebouwd met leveranciers en groothandels in de groensector. Op die manier kunnen we materialen inkopen tegen zeer voordelige prijzen. Door deze lage inkoopkosten kunnen we onze klanten zeer scherpe offerteprijzen bieden.

Werkwijze tuinaanleg

Als u ons hoveniersbedrijf Hoofddorp inschakelt voor tuinaanleg, kunt u rekenen op een heldere en klantvriendelijke werkwijze. De aanleg van uw nieuwe tuin gaat als volgt in zijn werk. Ontwerp Voordat we beginnen, gaan we eerst een mooi ontwerp maken voor uw nieuwe tuin. We gaan samen met u aan tafel zitten om uw eigen ideeën en wensen te bespreken. Aan de hand van uw eigen voorkeuren komt er vaak al snel een ruw idee op tafel. Uiteraard kunnen we u ook deskundig advies geven over de beste mogelijkheden voor uw nieuwe tuin. Is het ontwerp gereed? Dan beginnen we aan de volgende fase.

Uitvoering

Aan de hand van het ontwerp gaan we aan de slag om uw nieuwe tuin te maken. Hierbij staat duurzaamheid voorop. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en materialen. Qua hout gebruiken we bijvoorbeeld alleen houtsoorten met het PEFC- of FSC-keurmerk. Ook gaan we slim om met het hergebruik van aanwezige beplanting en andere elementen. Als er in uw tuin bijvoorbeeld al bestrating ligt, kijken we of dat opnieuw gebruikt kan worden. Indien nodig wordt uw bestrating netjes schoongemaakt, zodat het er weer mooi bij komt te liggen in uw nieuwe tuin! Oplevering Bij de oplevering bekijken we of het project naar wens is uitgevoerd. Bent u tevreden? Dan ontvangt u de factuur voor de werkzaamheden. U hoeft geen aanbetaling te doen: u betaalt dus pas achteraf als u tevreden bent met het geleverde werk!

Uw expert in tuinaanleg Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Schmidt is uw expert in tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken. Hebt u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via de site. Wij helpen u graag verder. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verrassen u graag met onze scherpe prijzen!

Scroll naar top