Tuinaanleg in Haarlem

Tuinaanleg in Haarlem 2

Een tuin naar uw eigen wensen

Tuinaanleg in Haarlem en omstreken

Voor professioneel tuinaanleg in Haarlem kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Schmidt. Wij realiseren uw nieuwe tuin precies zoals u het wilt hebben. Hierbij kunt u rekenen op 35 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen en mooi vakmanschap. Onze gedreven hoveniers zorgen ervoor dat u straks weer kunt genieten van een prachtige tuin, geheel naar uw eigen smaak en wensen ingericht.

Onze specialisaties in tuinaanleg

  • Japanse tuinaanleg
  • Renovatie van de oude tuin
  • Bestrating/sierbestrating
  • Hardhouten vlonders aanleggen
  • Damwanden zetten
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Vijvers aanleggen
  • Tuinafscheidingen plaatsen
  • Oude bestrating stoomcleanen

Betaal niet te veel voor tuinaanleg in Haarlem

Hoveniersbedrijf Schmidt is specialist in tuinaanleg te Haarlem en klaart de klus professioneel, tegen een zeer scherpe prijs. Die voordelige prijzen kunnen we aanbieden omdat we slimme prijsafspraken maken met leveranciers en groothandels in de groensector. Lage inkoopkosten betekenen scherpe offerteprijzen. Pluk hier de vruchten van en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gun uzelf die nieuwe tuin

Bent u veel tijd kwijt aan tuinonderhoud in Haarlem, is uw tuin niet precies zoals u voor ogen had, en misschien wel een bron van ergernis? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe tuin! Een mooie, prettige tuin doet wonderen voor uw woongenot. Ervaar het zelf en huur de hoveniers van Hoveniersbedrijf Schmidt in! U bent verzekerd van volledige garantie op al onze uitgevoerde werkzaamheden.

De ontwerp fase

Als u ons inschakelt voor de tuinaanleg in Haarlem gaan we als volgt te werk. Allereerst maken we een ontwerp voor uw nieuwe tuin. Dit doen we aan de hand van uw eigen wensen en ideeën. Heeft u nog niet precies voor ogen hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Dan geven wij u advies over de mogelijkheden.

We houden altijd de laatste trends en ontwikkelingen bij op het gebied van tuinen en tuinieren. Zo kunnen we deskundig advies geven over een smaakvolle en hedendaagse inrichting van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg in Haarlem 3
Tuinaanleg in Haarlem 4

De tuinman in Haarlem aan het werk gezet

Bent u tevreden met het ontwerp van uw tuin? Dan gaat vanaf nu de tuinman aan de slag in uw tuin in Haarlem. We maken bij de tuinaanleg in Haarlem gebruik van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Ook hergebruikt de tuinman waar mogelijk de al aanwezige elementen in uw tuin, zoals bestrating, planten en bomen. Zo krijgt u een duurzame tuin en blijven bovendien de kosten beperkt.

Pas als uw tuin naar volle tevredenheid is opgeleverd, ontvangt u de factuur. U hoeft dus niets van tevoren aan te betalen.

Tuinonderhoud in Haarlem

Nadat de tuinman klaar is met zijn werk en de aanleg van uw tuin in Haarlem heeft afgerond is ons project nog niet geëindigd. Uw net aangelegde tuin heeft eens in de zoveel tijd ook onderhoud nodig. Met tuinonderhoud in Haarlem zorgen we ervoor dat uw tuin in goede conditie blijft en dat alle beplanting en bestrating netjes eruit ziet.

Wilt u dat wij het tuinonderhoud in Haarlem komen verzorgen? Kies dan voor een onderhoudscontract. U kunt precies aangeven welk onderhoud uw tuin nodig heeft, hoe vaak en wanneer.

Voor een nieuwe tuinaanleg in Haarlem schakelt u ons in

Voor tuinaanleg in Haarlem en omstreken kunt u het best bij Hoveniersbedrijf Schmidt zijn. Professioneel werk, deskundig advies en scherpe prijzen is in een notendop waar wij voor staan. Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 773 93 32.

Wij zijn met ons hoveniersbedrijf ook werkzaam in de omgeving van AmsterdamHoofddorpHaarlem en Amstelveen.

Scroll naar boven