Tuinaanleg Haarlem

Tuinaanleg Haarlem: een tuin naar uw eigen wensen

Bent u veel tijd kwijt met onderhoud, is uw tuin niet precies zoals u voor ogen had, en misschien wel een bron van ergernis? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe tuin! Voor tuinaanleg in Haarlem kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Schmidt. Wij realiseren uw nieuwe tuin precies zoals u hem hebben wil. Hoveniersbedrijf Schmidt is specialist in tuinaanleg en klaart de klus professioneel, tegen een zeer scherpe prijs. Ook als u gewoon eens alles op de schop wil gooien met een complete tuinrenovatie kunt u bij ons terecht. Een mooie, prettige tuin doet wonderen voor uw woongenot. Wij zorgen ervoor dat u straks weer kunt genieten van een prachtige tuin geheel naar eigen smaak en wensen.

Werkwijze tuinaanleg

Als u ons inschakelt voor de aanleg van uw nieuwe tuin gaan we als volgt te werk. Stap 1 Allereerst maken we een ontwerp voor uw nieuwe tuin. Dit doen we aan de hand van uw eigen wensen en ideeën. Hebt u nog niet precies voor ogen hoe uw tuin er uit moet komen te zien? Dan geven wij u advies over de mogelijkheden.

We houden altijd de laatste trends en ontwikkelingen bij op het gebied van tuinen en tuinieren. Zo kunnen we deskundig advies geven over een smaakvolle en hedendaagse inrichting van uw nieuwe tuin. Stap 2 Bent u tevreden met het ontwerp van uw tuin? Dan gaan we aan de slag. We maken bij de tuinaanleg gebruik van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Ook hergebruiken we waar mogelijk de al aanwezige elementen in uw tuin, zoals bestrating, planten en bomen. Zo krijgt u een duurzame tuin en blijven bovendien de kosten beperkt. Stap 3 Pas als uw tuin naar volle tevredenheid is opgeleverd, ontvangt u de factuur. U hoeft dus niets van tevoren aan te betalen.

Tuinaanleg Haarlem: schakel ons in

Voor tuinaanleg in Haarlem en omstreken kunt u het best bij hoveniersbedrijf Schmidt zijn. Professioneel werk, deskundig advies en scherpe prijzen. Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 773 93 32.

Scroll naar top