Tuinaanleg Amstelveen

Tuinaanleg Amstelveen: voor een prachtige nieuwe tuin

Woont u in Amstelveen of omstreken en bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg? Hoveniersbedrijf Schmidt helpt u graag verder. Wij realiseren de tuin van uw dromen. Precies zoals u het hebben wilt! Misschien hebt u al een vastomlijnd plan voor uw tuin. Of misschien hebt u nog eigenlijk niet echt een idee hoe uw nieuwe tuin er uit zou moeten komen te zien. Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies. We zetten voor u de mogelijkheden op een rijtje naar aanleiding van uw wensen en voorkeuren. Zo stellen we samen een plan op voor uw nieuwe tuin.

De laatste trends in tuinaanleg

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van tuinaanleg. Zelf blijven we graag op de hoogte van de nieuwste concepten, ideeën en trends. Zo brachten we in 2015 een  inspirerend bezoekje aan de Chelsea Flower Show het grootste en populairste evenement op het gebied van tuinen en tuinieren. Door onze kennis up-to-date te houden, kunnen we u altijd voorzien van deskundig advies voor het ontwerp van uw nieuwe tuin. Inclusief de allerlaatste trends!

Onze specialisaties in tuinaanleg

Bent u op zoek naar tuinaanleg Amstelveen? Wat u ook voor ogen heeft, hoveniersbedrijf Schmidt kan het voor u realiseren. Natuurlijk hebben we ook zo onze eigen specialisaties op het gebied van tuinaanleg:

  • Japanse tuinaanleg
  • Complete renovatie van uw oude tuin
  • Aanleggen van hardhouten vlonders
  • Bestrating en sierbestrating reinigen/aanleggen
  • Plaatsen van damwanden
  • Plaatsen van schuttingen
  • Onderhoud en aanleg van vijvers
  • Creëren van plantenbakken en borders

Tuinaanleg Amstelveen: zit u straks in de tuin van uw dromen?

Wij verzorgen tuinaanleg in vrijwel heel Nederland, waaronder Amstelveen en omstreken. Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Of uw huidige tuin grondig laten renoveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 773 93 32.

Scroll naar boven