Tuinaanleg Amstelveen

Als kwalitatief hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen die volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten voor tuinaanleg in Amstelveen.

Professionele tuinaanleg in Amstelveen

Woont u in Amstelveen of omstreken en bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg? Hoveniersbedrijf Schmidt helpt u graag verder. Wij realiseren de tuin van uw dromen. Precies zoals u het hebben wilt! Misschien hebt u al een vastomlijnd plan voor uw tuin. Of misschien hebt u nog eigenlijk niet echt een idee hoe uw nieuwe tuin er uit zou moeten komen te zien. Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies. We zetten voor u de mogelijkheden op een rijtje naar aanleiding van uw wensen en voorkeuren. Zo stellen we samen een plan op voor uw nieuwe tuin.

Onze tuinen in Amstelveen en omstreken

Bent u op zoek naar tuinaanleg in Amstelveen? Wat u ook voor ogen heeft, hoveniersbedrijf Schmidt kan het voor u realiseren. Natuurlijk hebben we ook zo onze eigen specialisaties op het gebied van tuinaanleg en andere werkzaamheden die vaak om de hoek komen kijken. Waar wij vooral in gespecialiseerd zijn:

 • Japanse tuinaanleg
 • Complete renovatie van uw oude tuin
 • Aanleggen van hardhouten vlonders
 • Bestrating en sierbestrating reinigen/aanleggen
 • Plaatsen van damwanden
 • Plaatsen van schuttingen
 • Onderhoud en aanleg van vijvers
 • Creëren van plantenbakken en borders
 • Kappen van bomen
 • Structureel tuinonderhoud

Ook exclusief tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Schmidt

Nu de tuin volledig naar wens is gelegd, moet de tuin natuurlijk ook periodiek onderhouden worden. Ook na de oplevering van uw tuin staan wij voor daarom u klaar. Wij kunnen uw tuin regelmatig onderhouden zodat deze er het hele jaar door prachtig bij ligt. Denk hierbij aan het snoeien van bomen en struiken, het bemesten van de grond en het verwijderen van onkruid. Door regelmatig onderhoud blijft uw tuin in topconditie en geniet u er nog jarenlang van. Bomen in de tuin? Ook geen probleem. Wij kappen ook bomen in Amstelveen en omstreken.

Tuinaanleg Amstelveen: zit u straks in de tuin van uw dromen?

Wij verzorgen tuinaanleg in vrijwel heel Nederland, waaronder Amstelveen en omstreken. Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Wij staan voor u klaar om uw droomtuin te realiseren. Of u nu houdt van strakke lijnen, weelderige bloemenpracht of een combinatie van beiden, wij vertalen uw wensen naar een uniek ontwerp op maat. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een prachtig resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 773 93 32.

Kosten tuinaanleg

De kosten voor de aanleg van een tuin in Amstelveen verschillen per tuin. Elke tuin is natuurlijk anders en vraagt om ander materiaal, andere werkzaamheden en iedereen heeft natuurlijk andere wensen. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor uw droomtuin kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Zo kijken we samen naar de mogelijkheden en de financiën.

Tuinaanleg Amstelveen: breed scala aan werkzaamheden

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de daadwerkelijke tuinaanleg. Onze hoveniers zijn uitgerust met professionele apparatuur en gebruiken hoogwaardige materialen om de tuin van uw dromen te realiseren. Wij houden rekening met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij de keuze van materialen en planten, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook goed is voor het milieu.

Wij bieden een breed scala aan diensten bij tuinaanleg, waaronder:

 • Grondwerk: Wij zorgen voor een goede basis door het uitvoeren van grondwerkzaamheden, zoals het egaliseren van de grond, het aanleggen van drainage en het verbeteren van de bodemstructuur.
 • Bestrating: Wij leggen bestrating aan in diverse stijlen, zoals terrassen, paden, opritten en parkeerplaatsen. Hierbij maken wij gebruik van diverse materialen, zoals natuursteen, beton, keramiek en hout, en zorgen wij voor een strak en duurzaam resultaat.
 • Beplanting: Wij adviseren u graag over de juiste planten voor uw tuin, rekening houdend met de grondsoort, de ligging van de tuin en uw persoonlijke voorkeur. Wij zorgen voor de aanplant van bomen, struiken, hagen, bloemen en andere planten, zodat uw tuin een groene oase wordt.
Scroll naar boven