Hovenier in Amsterdam en omgeving

Hovenier in Amsterdam gezocht voor het aanleggen van een tuin naar wens? Bij ons hoveniersbedrijf bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod aan hoveniersdiensten. Als hovenier met een ervaring van ruim 35 jaar zijn dé vakman voor particuliere klanten en bedrijven.

Bel ons Neem contact op

Voor deze opdrachtgevers verzorgen wij diensten van A tot Z uit. Van het ontwerp tot tuinaanleg en het tuinonderhoud. We gaan graag voor u aan de slag.

Professionele hovenier in Amsterdam

Wij zijn uw veelzijdige hovenier in Amsterdam en omstreken:

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Jarenlange ervaring met tuinaanleg
  • Service en kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Werk op maat
  • Eerlijke en vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Graag brengen we uw droomtuin dichterbij.

Allround hovenier in Amsterdam

Bij ons als hovenier in Amsterdam en omgeving kunt u terecht voor een verscheidenheid aan hoveniersdiensten. We zijn niet voor niets een allround hovenier. Zodoende zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten van tuinontwerp, tuinaanleg, (sier)bestrating en tuinonderhoud.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinafscheiding, blokhutten, sfeerverlichting en vlonders. Maar ook met het rooien van bomen in tuinen hebben onze hoveniers vele jaren ervaring. Kortom: wij zijn sterk in tuinwerk.

 

Sterk in tuinwerk

Goed doordacht tuinontwerp op maat

De basis voor een succesvolle tuin is een goed doordacht tuinontwerp. Onze hoveniers bezoeken u daarvoor op locatie en inventariseren uw wensen. Hierop baseert de vakman een 3-D tuinontwerp.

Hierdoor wordt het eindresultaat direct wordt. Door onze lange ervaring en grote creativiteit komt uw droomtuin al snel duidelijk in beeld.

Vrijblijvende offerte Neem contact op

Tuinaanleg van A tot Z

Wij verzorgen de tuinaanleg van A tot Z, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verzorgen het grondwerk en stellen samen met u een beplantingsplan voor de tuinaanleg samen. Een essentieel onderdeel om een tuin te kunnen betreden en te kunnen recreëren is een degelijke (sier)bestrating.

U kunt vertrouwen op onze expertise voor een duurzame bestrating. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan een solide fundering. Zodoende worden problemen zoals verzakkingen door het wegspoelen van zand tijdens heftige regenbuien voorkomen.

 

Onderhoud voor een aantrekkelijke tuin

Veel mensen beschouwen een tuin tegenwoordig als een buitenkamer waarin men in de wintermaanden kan vertoeven. Maar ook in de overige seizoenen wilt u kunnen genieten van een aantrekkelijke tuin. Hiervoor is onderhoud door ons als hovenier in Amsterdam een eerste vereiste.

Zo kunnen wij incidenteel uw tuinen verzorgen. Daarnaast bieden wij gunstig geprijsde onderhoudscontracten. Bovendien voeren we seizoensgebonden tuinonderhoud in het voorjaar en najaar voeren voor u uit. Ook het onderhoud van een eventueel aanwezige vijver behoort tot ons dienstenpakket. Zodoende bent u altijd verzekerd van punctueel tuinonderhoud.

 

Uw droomtuin is binnen handbereik

Boomonderhoud

Daarnaast zijn we u ook graag van dienst middels boomonderhoud. Wij beschikken over het diploma ‘European Treeworker’. Dit geeft u de garantie dat wij als hovenier in Amsterdam over het vakmanschap beschikken om op veilige wijze te rooien.

Een zieke boom kan een aanzienlijk veiligheidsrisico met zich meebrengen voor omwonenden. Wij rooien dan de aangetaste boom en voeren deze voor u af.

Vrijblijvende offerte Bel ons

Gevestigde naam in regio Amsterdam

Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio Amsterdam geworden. Ons hoveniersbedrijf heeft een vaste klantenkring. Daarentegen hebben we voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Wij nemen zowel grotere als kleinere opdrachten aan.

 

Milieuvriendelijke materialen

Om uw privacy te waarborgen plaatsen wij schuttingen van duurzaam hout die garant staan voor een goede levensduur. Ons hoveniersbedrijf in Amsterdam hecht veel waarde aan kwaliteit. We zijn begaan met het milieu. Daarom verwerken wij alleen goede materialen die milieuvriendelijk zijn.

 

Gegarandeerd de laagste prijs

Bij ons hoveniersbedrijf in Amsterdam betaalt u gegarandeerd de laagste prijs. Dit is mogelijk doordat wij samenwerken met vaste leveranciers en groothandels. Op deze manier bieden we u een aantrekkelijke prijs. Compleet zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de diensten die we u aanbieden.

U kunt voor meer duidelijkheid over de prijs een offerte aanvragen. Deze offerte is eerlijk en vrijblijvend, zonder vervelende haken en ogen. U weet wanneer onze vakman start met de werkzaamheden exact waar u aan toe bent. Onze tuinaanleg is compleet passend bij ieder budget.

 

Onze ervaren hoveniers gaan graag voor u aan de slag

Vraag een offerte aan of neem contact op

Vraag een offerte aan bij ons als hovenier in Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Zodoende brengen we uw droomtuin graag dichterbij.

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)20 773 93 32. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Mail gerust naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: hoveniersbedrijfschmidt@gmail.com

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap