Hoveniersbedrijf Amsterdam

Hovenier in Amsterdam

Bij hoveniersbedrijf Schmidt bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod van hoveniersdiensten. Als hovenier met een ervaring van ruim 35 jaar zijn wij werkzaam voor particuliere klanten en bedrijven. Voor deze opdrachtgevers verzorgen wij alle aspecten van het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en alles wat nog meer komt kijken bij het realiseren van tuinen en groenvoorzieningen.

Tuinontwerp

De basis voor een succesvolle tuin is een goed doordacht tuinontwerp. Wij bezoeken u daarvoor op locatie en inventariseren uw wensen. Hierop baseren wij een 3-D tuinontwerp waardoor het eindresultaat direct visueel wordt. Door onze lange ervaring en grote creativiteit komt uw droomtuin al snel duidelijk in beeld.

Tuinaanleg en bestrating in Amsterdam

Wij verzorgen de tuinaanleg van A tot Z, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verzorgen het grondwerk en stellen samen met u een beplantingsplan samen. Een essentieel onderdeel om een tuin te kunnen betreden en er in te kunnen recreëren is een degelijke (sier)bestrating. U kunt vertrouwen op onze expertise voor een duurzame bestrating. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan een solide fundering, om problemen zoals verzakkingen door het wegspoelen van zand tijdens heftige regenbuien te voorkomen.

Overige werkzaamheden als hovenier

Om uw privacy te waarborgen plaatsen wij schuttingen van duurzaam hout, die garant staan voor een goede levensduur. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom verwerken wij alleen goede materialen.

Wilt u een absolute blikvanger in uw tuin? Dan leggen wij graag een vijver aan, alle afmetingen en uitvoeringen zijn hierbij mogelijk.

Ook verzorgen wij de aanleg van een gazon, brengen functionele- en sfeerverlichting aan en kunnen uw bestaande bestrating die is aangetast door vervuiling of mos grondig voor u reinigen.

Onderhoud van uw tuin in Amsterdam

Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio geworden. Wij hebben een vaste klantenkring, maar hebben ook voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten.

Veel mensen beschouwen een tuin tegenwoordig als een buitenkamer waarin het in de warme maanden goed verblijven is. Maar ook in de overige seizoenen wilt u kunnen genieten van een aantrekkelijke tuin. Hiervoor is onderhoud een eerste vereiste.

Wij kunnen voor u incidenteel onderhoud verzorgen, maar ook bieden wij gunstig geprijsde onderhoudscontracten, zodat u altijd verzekerd bent van punctueel tuinonderhoud. Ook seizoensgebonden onderhoud in het voorjaar en najaar voeren wij voor u uit. In onze drukke maatschappij heeft u mogelijk geen tijd of zin om zelf het onderhoud te verzorgen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Ook het onderhoud van een eventueel aanwezige vijver behoort tot ons dienstenpakket.

Boomonderhoud in Amsterdam

Wij beschikken over het diploma ‘European Treeworker’. Dit geeft u de garantie dat wij over het vakmanschap beschikken om op veilige wijze een boom te rooien. Een zieke boom kan een aanzienlijk veiligheidsrisico met zich meebrengen voor omwonenden. Wij rooien dan de aangetaste boom en voeren deze af.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap