Hoveniersbedrijf Amstelveen

Hoveniersbedrijf Amstelveen: Uw tuin verdient het

Hoveniersbedrijf Schmidt kan particulieren en bedrijven in Amstelveen en omgeving een omvangrijk pakket aan hoveniersdiensten bieden. In de 35 jaar van ons bestaan als hovenier hebben wij ons ontwikkeld tot allround hovenier.

Hoveniersbedrijf Schmidt heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating, vijver aanleg, aanbrengen van erfafscheidingen en bomen rooien.

Familiebedrijf hovenier Schmidt heeft in de loop der jaren het werkgebied uitgebreid, waardoor klanten een beroep kunnen doen op onze diensten in vrijwel geheel Nederland, inmiddels zijn wij werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en het midden van Nederland.

Wij respecteren de wensen en behoeften van de klant en denken mee, teneinde tot een optimaal resultaat te komen, tevreden klanten zijn ons doel. Door het leveren van topkwaliteit en goede service hebben wij een vaste, enthousiaste klantenkring kunnen opbouwen en breiden deze nog dagelijks uit.

Een tuin kan in onze huidige maatschappij een rustpunt voor de bewoners betekenen, daarom kan een goed tuinontwerp bijdragen aan uw woon- en leefgenot. Door de persoonlijke benadering van de klanten door hoveniersbedrijf Schmidt zorgen wij voor maatwerk, wij bezoeken u thuis en inventariseren de wensen en de plaatselijke mogelijkheden. Onze creativiteit kent geen grenzen, wij presenteren u een met de computer gemaakt tuinontwerp op maat.

Naar aanleiding van het beplantingsplan realiseren wij uw droomtuin.

Ook het aanleggen van de (sier)bestrating behoort tot de mogelijkheden, u kunt hierbij kiezen uit de veelzijdigheid van natuursteen of handgemaakte stenen zoals kinderkopjes of waalklinkers. Hierbij dragen wij zorg voor een solide onderbedding met gebruikmaking van de beste materialen, zodat een grote duurzaamheid van uw betegeling gegarandeerd is.

Om uw privacy in uw eigen tuin te waarborgen kunnen wij diverse tuinafscheidingenvoor u realiseren. Ook kunt u bij ons terecht voor sfeerverhogende tuinverlichting, reiniging van bestaande bestrating, het aanleggen en onderhouden van vijvers en leggen van graszoden.

Onderhoud van tuinen in Amstelveen

Hoveniersbedrijf Schmidt kan uw tuin of groenvoorziening onderhouden, of het nu gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud, wij hebben de ruime ervaring en de modernste materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening ook op termijn aantrekkelijk te houden.

Tuinonderhoud is een intensieve bezigheid, wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Boomonderhoud in Amstelveen

De hoveniers van hoveniersbedrijf Schmidt in Amstelveen zijn gediplomeerd met het diploma 'European Treeworker' en kunnen op deskundige en veilige wijze uw bomen rooien, wanneer deze niet meer aan de veiligheidseisen voldoen.

Een ongezonde boom kan een onaanvaardbaar risico met zich meebrengen voor de bewoners, hoveniersbedrijf Schmidt zorgt voor een veilige verwijdering van de aangetaste boom of bomen.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: hoveniersbedrijfschmidt@gmail.com

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap