Hovenier in Amstelveen

Hovenier in Amstelveen voor uw tuin

Hovenier in Amstelveen gezocht? Hoveniersbedrijf Schmidt kan u als particulier of bedrijf in Amstelveen en omgeving hoveniersdiensten aanbieden. In de 35 jaar dat wij bestaan als hoveniersbedrijf, hebben wij ons ontwikkeld tot een allround hovenier en kunnen wij u een omvangrijk pakket aan diensten bieden.

Wij hebben ons gespecialiseerd in alle aspecten van tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating, vijver aanleg, aanbrengen van erfafscheidingen en bomen rooien.

Hoveniersbedrijf Amstelveen 2
Hoveniersbedrijf Amstelveen 3

Uw hovenier in Amstelveen | Hoveniersbedrijf Schmidt

Als u ons inschakelt voor onze hoveniersdiensten geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij werken zonder aanbetaling;
  • Flexibiliteit tijdens het werk staat voorop;
  • Wij perfectioneren uw eigen ontwerp;
  • Jarenlange ervaring met tuinaanleg;
  • U krijgt altijd een eerlijke en vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)20 773 93 32. Het is uiteraard ook mogelijk om een e-mail naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl te sturen.

Uw droomtuin gerealiseerd door ons hoveniersbedrijf in Amstelveen

Tuinen functioneren tegenwoordig als rustpunt. Daarom is een goed tuinontwerp van belang voor uw woon- en leefgenot. Wij benaderen u altijd persoonlijk en denken actief met u mee om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we aan de hand van een beplantingsplan.

U wordt thuis bezocht door de hovenier in Amstelveen, zodat we goed kunnen inventariseren wat uw wensen zijn en wat de plaatselijke mogelijkheden zijn. Onze creativiteit kent geen grenzen, wij maken met de computer een tuinontwerp op maat. Het is dan ook ons doel om topkwaliteit te leveren en tot een optimaal resultaat te komen als het gaat om uw tuin.

Aan de hand van het beplantingsplan realiseren wij uw droomtuin

(Sier)bestrating aanleggen en tuinafscheidingen realiseren

Wij kunnen ook voor u (sier)bestrating aanleggen. U kunt hierbij kiezen uit de veelzijdigheid van natuursteen of handgemaakte stenen zoals kinderkopjes of waalklinkers. Hierbij dragen wij zorg voor een solide onderbedding waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo is een grote duurzaamheid van uw betegeling gegarandeerd.

Om de privacy in uw eigen tuin te waarborgen kunnen wij diverse tuinafscheidingen voor u realiseren. Verder kunt u bij ons terecht voor sfeervolle tuinverlichting, reiniging van bestaande bestrating, het aanleggen en onderhouden van vijvers en het aanleggen van graszoden.

Tuinonderhoud in Amstelveen

Ook voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud. Wij hebben ruime ervaring en moderne materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening aantrekkelijk te houden.

Tuinonderhoud is een intensieve bezigheid, wij nemen u graag alle zorg uit handen

Boomonderhoud in Amstelveen

Onze hoveniers zijn gediplomeerd met het diploma ‘European Treeworker’ en kunnen op veilige en deskundige manier uw bomen rooien. Dit kan wanneer deze niet meer aan de veiligheidseisen voldoen.

Een ongezonde boom kan onaanvaardbaar risico met zich meebrengen voor de bewoners. Wij kunnen als hoveniersbedrijf in Amstelveen ervoor zorgen dat aangetaste bomen zorgvuldig en veilig verwijderd worden.

Hovenier in Amstelveen inhuren?

Heeft u een opdracht voor onze hovenier in Amstelveen? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)20 773 93 32. Stuurt u liever een e-mail? Dat doet u naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl.

Scroll naar top