Tuinbestrating

Hovenier Amsterdam

Aandacht voor alle details

Tuinaanleg Amsterdam en omgeving

Hoveniersbedrijf Schmidt is gespecialiseerd in tuinbestrating. We hebben onze eigen stratenmakers in dienst die al vele mooie projecten hebben gerealiseerd. We besteden graag aandacht aan alle details en elk onderdeel van de opdracht wordt van begin tot eind met uiterste precisie uitgevoerd. Met onze tuinbestrating ligt uw tuin er weer netjes bij!

Op het gebied van tuinbestrating leveren we de volgende werkzaamheden

  • stoepbanden plaatsen
  • tuinbestrating in voor- en achtertuin
  • herbestrating met oude materialen
  • creëren van borders en plantenbakken
  • tuinbestrating reinigen met een stoomcleaner
  • terrasbestrating
  • helikopterplatformbestrating
  • groot assortiment stenen en tegels

Tuinbestrating aanleggen

Bij het aanleggen van de tuinbestrating gaan we altijd systematisch te werk, waardoor we ook sneller klaar dan menig ander bedrijf. In gemiddeld 2 à 3 werkdagen is de klus geklaard en beschikt u over een prachtige bestrating in uw tuin. Door onze snelle manier van werken kunnen wij zeer aantrekkelijke prijzen bieden. We brengen onze eigen benodigdheden mee en gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen.

Hergebruik van oude sierbestrating

Ook voor het hergebruik van uw oude sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. We gebruiken de oude materialen om een mooie nieuwe bestrating aan te leggen. En na afloop spuiten we de stenen weer netjes schoon, zodat uw tuinbestrating er weer als nieuw uitziet.

Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Onze voordelige prijzen

Doordat we al vele jaren actief zijn met tuinbestrating, kunnen we gebruikmaken van aantrekkelijk geprijsde leveranciers en groothandels. Wij kunnen uw sierbestrating aanleggen tot wel 40% onder de prijs van onze concurrenten.

Tuinbestrating reinigen

Is uw huidige tuinbestrating dof en vuil geworden? Wij kunnen uw bestrating tegen een voordelige prijs reinigen met een mobiele stoomcleaner. Hiermee stomen we alle algen en mossen van uw bestrating af. En na afloop spuiten we uw tuinbestrating af met een speciaal middel dat de groei van nieuwe algen en mossen tegengaat. Hierbij gebruiken we alleen milieuvriendelijke producten.

Hovenier Amsterdam bestrating
Scroll naar boven