Historie

Historie 2

Hoveniersbedrijf Schmidt vindt zijn oorsprong in de groene passie van Toon Schmidt. In 2001 begon hij zijn avontuur op het Welland College, waar hij zijn groenopleiding voltooide en zijn liefde voor tuinaanleg en timmerwerk ontdekte.

Tijdens zijn opleidingsjaren, van 2001 tot 2010, vergaarde Toon waardevolle ervaring bij verschillende aannemers en hoveniersbedrijven. Hij bouwde stap voor stap aan zijn vaardigheden en legde een stevige basis voor zijn toekomstige onderneming.

In 2011 waagde Toon de sprong en richtte Hoveniersbedrijf Schmidt op. Het bedrijf groeide gestaag, gedreven door Toon's toewijding aan vakmanschap en tevreden klanten. Hoveniersbedrijf Schmidt groeide uit tot een betrouwbare partner voor tuinrealisatie.

De jaren tussen 2011 en nu kenmerken zich door een breed scala aan ervaringen. Toon verbreedde niet alleen zijn horizon door te werken bij gerenommeerde aannemersbedrijven, maar verrijkte ook zijn kennis en perspectief.

Sinds 2016 staat Hoveniersbedrijf Schmidt volledig onder Toon's toewijding. Als ervaren aannemer heeft hij zich gespecialiseerd in het volledig aanleggen van alles in en rondom de tuin. Hoveniersbedrijf Schmidt staat garant voor vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid bij elk project.

Hovenier Amsterdam
Scroll naar boven