Hovenier in Haarlem

Hovenier Amsterdam

Hoveniersbedrijf Schmidt is uw deskundige en ervaren hovenier in Haarlem en omgeving. Als allround hoveniersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring hebben we alle kennis en kunde in huis om samen met u uw droomtuin te realiseren; van ontwerp tot aanleg. Onze werkwijze kenmerkt zich door service en kwaliteit.

Daarbij is elke klus bij ons maatwerk. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze eerdere projecten in Haarlem en omgeving.

Onze diensten in Haarlem

Ook voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud. Wij hebben ruime ervaring en moderne materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening aantrekkelijk te houden.

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail en grote kennis van de juiste beplanting.

Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud voor zowel de beplanting als bestrating.

Plaatsen van tuinafscheidingen

Voor rust en privacy; alleen tuinafscheidingen van PEFC of FSC gecertificeerd hout.

Aanleg van vijvers

Breng variatie aan in uw tuin en vang water duurzaam op.

Hardhouten vlonders aanleggen

Strak aangelegd en van gecertificeerd duurzaam hout.

(Sier)bestrating leggen

Natuursteen, kinderkopjes, waalklinkers, uw huidige bestrating of andere steensoorten; altijd strak gelegd zoals u wilt.

Boomonderhoud

Bomen worden deskundig gesnoeid of gekapt door tuinmannen met een European Treeworker vakdiploma

Hovenier Amsterdam bestrating
tuinonderhoud

Soorten tuinen in Haarlem

Haarlem heeft veel te bieden. Een prachtige binnenstad met kenmerkende hofjes, de Haarlemmerhout, een van de oudste stadsparken van Nederland en een uitgestrekt duingebied op loopafstand. De tuinen die je in Haarlem vindt, zijn al even divers: knusse stadstuintjes achter historische gevels, weelderige Engelse tuinen, modern vormgegeven achtertuinen, en nog veel meer. Bij hoveniersbedrijf Schmidt hebben we geen voorkeur voor een bepaald type tuin en gaan we graag elke uitdaging aan. Wij luisteren naar uw wensen en kijken hoe we uw tuin in harmonie kunnen brengen met de omgeving.

We kunnen bij u in Haarlem tuinen in verschillende groottes ontwerpen en aanleggen:

  • Tuinen tot 50 m²
  • Tuinen tot 150 m²
  • Tuinen groter dan 150 m²
  • Parken, bedrijfstuinen, collectieve buitenruimtes, schoolpleinen
Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Uw tuinman in Haarlem, van ontwerp tot aanleg

Hoveniersbedrijf Schmidt kan uw tuinverbouwing in Haarlem van begin tot eind verzorgen. Of u nu een geheel nieuwe tuin wilt of uw huidige buitenruimte een upgrade wilt geven: wij kunnen u ondersteunen van ontwerp tot aanleg. Vervolgens maken we dit ontwerp met veel precisie werkelijkheid. 

Op zoek naar een tuinarchitect in Haarlem?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, bent u bij Hoveniersbedrijf Schmidt aan het juiste adres voor een deskundig tuinontwerp. Wilt u een weelderige tuin met veel groen, een strakke tuin met bestrating, of heeft u nog geen idee hoe u uw Haarlemse tuin wilt vormgeven? Samen met u ontwerpen wij een passend en creatief tuinontwerp, inclusief de juiste beplanting. Hoewel wij ons geen tuinarchitect mogen noemen (dit is een beschermde titel), kunnen we uw ontwerp uitwerken in 2d- en 3d-plattegronden, artist impressions en diverse perspectieven. 

Afspraak maken met hovenier Schmidt in Haarlem

Bent u op zoek naar een hovenier in Haarlem en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Dan maken we graag een afspraak en een vrijblijvende offerte. Wij zitten al 35 jaar in het vak en hebben al vele klanten gelukkig gemaakt (bekijk ons portfolio). Bent u de volgende tevreden klant?

Scroll naar boven