Hovenier in Haarlem

Hoveniersbedrijf Haarlem Tuin

Aandacht voor alle details

Hovenier in Haarlem en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier in Haarlem? Hoveniersbedrijf Schmidt is werkzaam in Haarlem en omgeving. Wij bieden onze klanten een uitgebreid dienstenpakket als het gaat om hoveniers werkzaamheden. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring, en zijn daardoor de aangewezen hovenier voor uw projecten.


Als hoveniersbedrijf in Haarlem kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin, het onderhoud of het plaatsen van (sier)bestrating. Daarnaast hebben wij nog meer diensten in ons dienstenpakket. Bij ons krijgt u de tuin van uw dromen.

Vakkundige hovenier te Haarlem

  • Allround hoveniersbedrijf
  • 35 jaar ervaring tuinen aanleggen in Hoofddorp, regio Amsterdam
  • Service en kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Tuinaanleg op maat
  • Eerlijke en vrijblijvende offerte op maat

Gespecialiseerd hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud

Onze professionele hoveniers hebben al jarenlange ervaring met tuinonderhoud. Zij kunnen uw tuin op professionele wijze tot uw droomtuin maken. Tevens kunnen wij u voorzien van incidenteel dan wel structureel onderhoud van uw tuin. Dit kunnen wij zowel voor particulieren als bedrijven doen.


Het is zeer belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Daarom kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw tuin. Wij onderhouden zowel de groenvoorziening als de bestrating. Dit doen wij met onze ervaring en vakkennis. Schakel ons gelijk in als tuinman in Haarlem.

Professioneel tuinontwerp en aanleg

De basis voor een prachtige nieuwe tuin wordt gelegd met

een goed tuinontwerp. De hovenier in Haarlem die ter plaatse is bij u neemt de situatie op. Daarbij wordt goed geluisterd naar uw wensen en behoeften. Dit resulteert in een gedetailleerd ontwerp van uw tuin met de computer.


Een wezenlijk onderdeel van een mooie tuin is de beplanting. Wij beschikken over een grote mate van creativiteit. Hiermee kunnen

wij vrijwel alle tuinwensen vervullen. Uw tuin zal dan ook met creativiteit en vakkundigheid aangelegd worden.

Hovenier Haarlem Tuin aangelegd
Hard werken, Hovenier Haarlem
Schets nieuwe tuin Haarlem
Strakke tuin Hovenier Haarlem

Onze diensten

Onze hoveniersdiensten zijn zeer uitgebreid. U kunt ons

inschakelen op verschillende gebieden:

Tuinaanleg;

Tuinonderhoud;

Het plaatsen van tuinafscheidingen;

De aanleg van vijvers;

(Sier)bestratingen leggen.

Tuinafscheiding plaatsen

In onze samenleving wordt veel waarde gehecht aan een tuin. Het wordt gezien als een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Om uw rust en privacy te bewerkstelligen kunnen wij voor u een tuinafscheiding plaatsen.


Bij het plaatsen van een tuinafscheiding maken wij gebruik van houtsoorten voorzien van het PEFC of FSC keurmerk. Deze houtsoorten gebruiken wij bij alle werkzaamheden met hout. Hierdoor leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het milieu. Dit zoals het een bedrijf met liefde voor de natuur betaamt.

Hovenier In Haarlem - Specialist in stakke tuinen

Aanleggen van sierbestrating

Wij kunnen als hovenier in Haarlem diverse soorten sierbestrating aanleggen. Of het nu gaat om veelzijdige materialen zoals natuursteen, of handgemaakte stenen zoals kinderkopjes, waalklinkers of combinaties daarvan. Bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar.


Aangezien wij duurzaamheid en de draagkracht van uw tuinbestrating belangrijk vinden, letten wij op een goede en stabiele ondergrond. In het wisselvallige Nederland kan regen er voor zorgen dat zand wegspoelt. Hierdoor is het mogelijk dat de bestrating kan verzakken. Om dit tegen te gaan maken wij enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Boomonderhoud in Haarlem

Hebt u een boom en is deze aan het einde van zijn bestaan? Dit kan natuurlijk gebeuren en de boom moet dan gekapt worden. Het kan zelfs zo zijn dat een boom dreigt om te vallen, wat gevaarlijk kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en vakkundig kappen van bomen.


Onze medewerkers beschikken allemaal over het vakdiploma ‘European Treeworker’. Dit staat garant voor een zorgvuldige verwijdering van bomen. Ook zorgen wij dat de gekapte boom netjes afgevoerd wordt.

Schakel de tuinman in Haarlem in

Bent u overtuigd van wat we voor u kunnen betekenen als hovenier in Haarlem ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend voorstel.


We zijn bereikbaar via het contactformulier. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl of bellen naar 020 773 93 32. We helpen u graag zo goed mogelijk verder.

Scroll naar boven