Hovenier in Hoofddorp

Hovenier Amsterdam

Hoveniersbedrijf Schmidt is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een deskundige hovenier in Hoofddorp. Met gedegen vakmanschap, kennis en meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij elke tuin helemaal naar wens maken. Wij zijn een allround hovenier die alle facetten van tuinaanleg beheerst: van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Elke klus is bij ons maatwerk, zodat u gegarandeerd tevreden bent met uw nieuwe tuin.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de projecten die wij eerder hebben gerealiseerd in Hoofddorp.

Onze diensten in Hoofddorp

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail en grote kennis van de juiste beplanting.

Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud voor zowel de beplanting als bestrating.

Plaatsen van tuinafscheidingen

Voor rust en privacy; alleen tuinafscheidingen van PEFC of FSC gecertificeerd hout.

Aanleg van vijvers

Breng variatie aan in uw tuin en vang water duurzaam op.

Hardhouten vlonders aanleggen

Strak aangelegd en van gecertificeerd duurzaam hout.

(Sier)bestrating leggen

Natuursteen, kinderkopjes, waalklinkers, uw huidige bestrating of andere steensoorten; altijd strak gelegd zoals u wilt.

Boomonderhoud

Bomen worden deskundig gesnoeid of gekapt door tuinmannen met een European Treeworker vakdiploma

Hovenier Amsterdam bestrating
tuinonderhoud

Soorten tuinen in Hoofddorp

Hoofddorp biedt een variëteit aan tuinen die aansluit bij de diversiteit van de wijken. Of je nu de voorkeur geeft aan eigentijdse ontwerpen, klassieke stadstuinen, of groene oases met uitzicht op water, in Hoofddorp vind je tuinen die passen bij verschillende smaken en levensstijlen; van de ruime, vaak eigentijdse tuinen in Floriande tot de vaak meer klassieke tuinen in Toolenburg en de natuurlijke tuinen in Overbos. 

Bij hoveniersbedrijf Schmidt hebben we geen voorkeur voor een bepaald type tuin. We luisteren naar uw wensen en kijken hoe we uw tuin in harmonie kunnen brengen met de omgeving.

We kunnen u in Hoofddorp helpen met tuinen in de volgende groottes:

  • Tuinen tot 50 m²
  • Tuinen tot 150 m²
  • Tuinen groter dan 150 m²
  • Parken, bedrijfstuinen, collectieve buitenruimtes, schoolpleinen
Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Uw tuinman in Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Schmidt is gevestigd in Boesingheliede, op minder dan 10 kilometer van Hoofddorp. Vanuit  deze vestiging bedienen we de gehele regio. Omdat we zo dicht in de buurt van Hoofddorp zitten, kunnen onze tuinmannen altijd langskomen voor een inventarisatie van uw tuin en een persoonlijke kennismaking. Vervolgens kunnen we een vrijblijvende offerte op maat maken. 

Ontwerpen en aanleggen van tuinen

Als u besluit met ons in zee te gaan, kunnen we uw hele tuinaanleg van A tot Z verzorgen. Samen met u maken we een creatief en functioneel ontwerp dat geheel voldoet aan uw wensen. Ook de aanleg wordt door ons deskundig aangepakt: van de beplanting tot de bestrating en afscheidingen. 

Op zoek naar een tuinarchitect in Hoofddorp?

Zoals hierboven beschreven, bent u bij Hoveniersbedrijf aan het juiste adres voor een deskundig tuinontwerp. Door goed te luisteren naar uw wensen, creëren we samen met u uw ideale tuin. Hoewel wij geen tuinarchitect zijn (dit is een beschermde titel), kunnen we uw ontwerp uitwerken in 2d- en 3d-plattegronden, artist impressions en diverse perspectieven. Wilt u een landelijke of moderne tuin, een Japanse of juist een ecologische tuin? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Tuinonderhoud Hoofddorp

Als uw droomtuin eenmaal klaar is, wilt u dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Gelukkig kunt u voor tuinonderhoud in Hoofddorp ook terecht bij hoveniersbedrijf Schmidt. Wij kunnen uw tuin in Hoofddorp schoonmaken, snoeien en opnieuw bestraten. Ook voor het herplaatsen van schuttingen en andere afscheidingen kunt u bij ons terecht. Omdat wij gebruik maken van de beste materialen en planten, blijft uw tuin langdurig mooi. Wij bieden zowel eenmalig tuinonderhoud als periodieke onderhoudsbeurten aan.

Maak een afspraak bij hovenier Schmidt in Hoofddorp

Wilt u uw tuin in Hoofddorp aanpakken en spreekt onze werkwijze u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij zitten al 35 jaar in het vak en hebben al vele klanten in de regio gelukkig gemaakt. Bekijk voor een goed beeld ons portfolio. Bent u de volgende tevreden klant?

Scroll naar boven