Tuinbestrating Haarlem

Tuinbestrating Haarlem

Zoekt u een expert in tuinbestrating in Haarlem? Hoveniersbedrijf Schmidt heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het vak en levert tuinbestrating in alle soorten en maten. Een mooie bestrating aanleggen, vereist de nodige deskundigheid. Wij hebben ervaren stratenmakers in dienst die al vele mooie projecten hebben opgeleverd door heel Nederland. Een mooie tuinbestrating kan echt het verschil maken voor uw tuin. Het zorgt voor een mooie uitstraling en beperkt het onderhoud dat u aan uw tuin moet verrichten. Is uw tuinbestrating aan reiniging/onderhoud toe of wilt u een geheel nieuwe bestrating? Wij helpen u graag verder!

Maak kennis met onze voordelige prijzen in tuinbestrating

Door onze ruime ervaring in het aanleggen van tuinbestrating gaan we altijd systematisch en snel te werk. In veel gevallen kunnen we de bestrating al in 2 à 3 werkdagen opleveren. Door onze snelle manier van werken kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden. Ook krijgt u van ons een vaste prijsopgave vooraf. Zo weet u van tevoren precies wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor de bestrating van uw tuin? Stuur dan een mail via het contactformulier of bel naar 020 773 93 32.

Experts in tuinbestrating Haarlem

Zowel voor nieuwe tuinbestrating als voor hergebruik/reiniging van oude tuinbestrating is hoveniersbedrijf Schmidt dé expert in Haarlem en omstreken. Concurrerende prijzen zijn ons handelsmerk. Doordat we goedkoop kunnen inkopen, kunnen wij uw tuinbestrating aanleggen voor een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor:

  • Stoepbanden
  • Tuinbestrating voor zowel voor- als achtertuin
  • Herbestrating
  • Borders en plantenbakken
  • Reinigen van tuinbestrating reinigen
  • Terrasbestrating
  • Helikopterplatformbestrating

Wij hebben een groot assortiment aan stenen en tegels. Zo wordt uw nieuwe tuinbestrating altijd volledig naar uw eigen wens en smaak!

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap