Tuinbestrating in Haarlem

Tuinbestrating in Haarlem

Zoekt u een expert in tuinbestrating in Haarlem? Hoveniersbedrijf Schmidt heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het vak en levert tuinbestrating in alle soorten en maten. Een mooie bestrating aanleggen, vereist de nodige deskundigheid. Wij hebben ervaren stratenmakers in dienst die al vele mooie projecten hebben opgeleverd door heel Nederland.

Een mooie bestrating kan echt het verschil maken voor uw tuin. Het zorgt voor een mooie uitstraling en beperkt het onderhoud dat u aan uw tuin moet verrichten. Is uw bestrating aan reiniging/onderhoud toe of wilt u een geheel nieuwe bestrating? Wij helpen u graag verder.

Tuinaanleg in Haarlem | Hoveniersbedrijf Schmidt

 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd Garantie
 • 10% korting bij direct inplannen
 • Prijs vooraf besproken is eindprijs
 • Prijs indicatie via foto
 • Tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Wilt u ons inschakelen voor het bestraten van uw tuin in Haarlem? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 773 93 32 of door het online contactformulier in te vullen.

Experts in tuinbestrating in Haarlem

Zowel voor nieuwe bestrating als voor hergebruik/reiniging van oude stenen en tegels is hoveniersbedrijf Schmidt dé expert in Haarlem en omstreken. Concurrerende prijzen zijn ons handelsmerk. Doordat we goedkoop kunnen inkopen, kunnen wij uw bestrating aanleggen voor een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor:

 • Stoepbanden
 • Bestrating voor zowel voor- als achtertuin
 • Herbestrating
 • Borders en plantenbakken
 • Reinigen van de huidige bestrating
 • Terras bestrating
 • Helikopterplatformbestrating

Wij hebben een groot assortiment aan stenen en tegels. Zo wordt uw nieuwe tuinbestrating altijd volledig naar uw eigen wens en smaak! De aanleg van de stenen en tegels wordt gedaan door een stratenmaker uit ons team. Uw tuin wordt dus aangelegd door een vakman en ziet er uitstekend uit na de aanlegging.

Onze voordelige prijzen in tuinbestrating

Door onze ruime ervaring in het aanleggen van bestrating gaan we altijd systematisch en snel te werk. In veel gevallen kunnen we de bestrating al in 2 à 3 werkdagen opleveren. U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten bestratingen.

Door onze snelle manier van werken kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden. Ook krijgt u van ons een vaste prijsopgave vooraf. Zo weet u van tevoren precies wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. De prijs die u van te voren krijgt op onze vrijblijvende offertes is dus de definitieve prijs.

Tuinbestrating naar uw wens

Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Ons team bestaat uit stratenmakers die al vele mooie tuinen hebben aangelegd. Het is onze missie om aandacht aan alle details te besteden. Zo wordt elk onderdeel van uw opdracht van begin tot eind met precisie uitgevoerd.

Bij de werkzaamheden houden wij altijd rekening met het budget en het maatwerk wat wij moeten leveren. Uw tuin wordt aangelegd door vakmensen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw tuin er na de aanleg er perfect uit ziet.

Hergebruik van oude sierbestrating

Het is natuurlijk mogelijk om geheel nieuwe bestrating aan te leggen maar wij kunnen ook de oude sierbestrating hergebruiken. Wij gebruiken de oude materialen en leggen hiermee een mooie, nieuwe bestrating aan. Zodra alles is aangelegd reinigen we de stenen. Uw tuinbestrating zal er dan weer uitzien alsof het net nieuw is.

Gehele tuin aanleggen

Naast het aanleggen van de bestrating in uw tuin, kunnen wij ook de gehele tuin aanleggen in Haarlem. Wij kunnen een professioneel ontwerp van uw tuin maken door middel van een duidelijke schets of een 3D ontwerp.

De aanleg of renovatie van uw tuin gaat middels een creatieve en vakkundige manier. U krijgt precies de tuin die u wenst. U kunt voor nog meer diensten bij ons terecht. Deze hebben wij op deze pagina voor u uitgelicht.

Korting voor snelle beslissers

Ondanks dat wij al een zeer voordelige prijs garanderen, geven wij korting aan nieuwe klanten. U krijgt maar liefst een korting van 8%. Als u direct beslist om uw tuin door ons te laten aanleggen, geven wij u zelfs 10% korting.

Wilt u weten waar u aan toe bent als u uw tuinbestrating door ons laat aanleggen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Ook voor vragen kunt u contact met ons opnemen. U neemt contact met ons op door te bellen naar 020 773 93 32 of door het contactformulier in te vullen.

Scroll naar boven