Tuinontwerp

Boom laten snoeien

Een professioneel tuinontwerp op maat

Een tuinontwerp als basis voor een prachtig ingerichte tuin

Een goed tuinontwerp is de basis voor een prachtig ingerichte tuin. Om het juiste ontwerp te kunnen opstellen, bezoeken we u op locatie en nemen we alle maten op. Vervolgens maken we voor u een professioneel tuinontwerp op maat met de computer.

Soorten tuinontwerpen

Om het tuinontwerp zo helder en inzichtelijk mogelijk te maken, gebruiken we verschillende soorten ontwerpen en impressies. Zo ziet u uw nieuwe tuin al precies voor u aan de hand van het ontwerp:

  • 2d-plattegronden (standaard)
  • 3d-plattegronden (standaard)
  • tuinontwerp artist impressie exterieur + omgeving
  • tuinontwerp vogelvlucht-impressie
  • tuinontwerp in schets

Tuinontwerp voor alle soorten tuinen

Hoveniersbedrijf Schmidt is al meer dan 35 jaar actief in het vak en is bekend met alle soorten tuinen en tuinontwerpen. Een grote tuin of juist een kleine tuin? Een botanische tuin, kruidentuin of Japanse tuin? Voor elke tuin maken wij een tuinontwerp op maat! Aan de hand van uw specifieke wensen, maken wij het ontwerp voor uw ideale tuin.

Gratis tuinontwerp

Met een tuinontwerp krijgt u alvast een mooie indruk van hoe uw tuin er precies uit gaat komen te zien. En als u ons inschakelt om uw tuin aan te leggen, krijgt u het tuinontwerp geheel gratis!

Vrijblijvend ori├źnterend gesprek

Wilt u meer informatie of advies? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van onze tuinontwerpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of advies. U kunt ons bellen op 020-7739332 (ma. t/m za. van 08.30 tot 18.00 uur) of vul ons contactformulier in.

TUINONTWERP 2
Scroll naar boven