Hoveniersbedrijf Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Hoofddorp: Uw tuin verdient het

Hoveniersbedrijf Schmidt verricht al ruim 35 jaar hovenierswerkzaamheden in Hoofddorp en omgeving voor particulieren en bedrijven, in de loop der tijd hebben wij een compleet dienstenpakket ontwikkeld, waardoor ons familiebedrijf ook klanten heeft in vrijwel heel Nederland, inmiddels zijn wij werkzaam in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en in midden Nederland.

Hovenier Schmidt heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Daarnaast plaatsen wij erfafscheidingen om uw privacy te waarborgen, verzorgen alle soorten (sier)bestratingen, rooien van bomen en kunnen vijvers aanleggen en onderhouden.

Hoveniersbedrijf Schmidt in Hoofddorp werkt op milieubewuste wijze, zo maken wij gebruik van houtsoorten met een PEFC of FSC keurmerk, een zinvolle bijdrage aan het milieu door een bedrijf met hart voor de natuur.

Door een duidelijke en onomwonden communicatie waarbij wij korte lijnen hanteren streven wij naar tevredenheid bij de klant. Hoveniersbedrijf Schmidt heeft de beschikking over een team van medewerkers met een uitstekende vakkennis, die voortdurend op peil wordt gehouden en modern, professioneel gereedschap, zodat wij het best haalbare resultaat van onze diensten kunnen garanderen.

Als basis voor een succesvolle tuin dient een goed, professioneel ontwerp, hovenier Schmidt komt bij u thuis om het één en ander te bespreken en de plaatselijke situatie te noteren, wat wij samenvatten in een gedetailleerd tuinontwerp met de computer.

Vanuit het tuinontwerp wordt het beplantingsplan bepaald, hierin zijn wij zeer creatief, waardoor aan vrijwel alle wensen en behoeften van de klant kan worden voldaan. Wij creëren een extra buitenruimte aan uw pand waar het goed toeven is.

Allerlei vormen van (sier)bestrating kunnen worden gerealiseerd door hovenier Schmidt, of u nu kiest voor veelzijdig toepasbare natuursteen of voor handgemaakte stenen als kinderkopjes of waalklinkers dan wel combinaties onderling, hoveniersbedrijf Schmidt kan het voor u verzorgen. Belangrijk als ondergrond voor (sier)bestrating is een stabiele onderbedding, heftige regenval kan ervoor zorgen dat zand weg wordt gespoeld, wat verzakking van de bestrating kan veroorzaken, hoveniersbedrijf Schmidt maakt voor het aanbrengen van de bedding gebruik van kwaliteitsmaterialen om problemen op termijn te voorkomen..

Ook de volgende werkzaamheden verzorgen wij met veel enthousiasme voor u:

  • Het leggen van graszoden
  • Reiniging van bestaande bestratingen
  • Aanbrengen van sfeervolle tuinverlichting
  • Het aanleggen en onderhouden van vijvers

Onderhoud van tuinen in Hoofddorp

Een garantie voor een goede duurzaamheid en langdurige kwaliteit van materialen en beplanting is een gedegen onderhoud van de tuin. Of het nu gaat om incidenteel of regelmatig onderhoud, hoveniersbedrijf Schmidt in Hoofddorp verzorgt dit voor particulieren en bedrijven.

Een zorgvuldig aangelegde tuin mag zijn charme niet verliezen op den duur, daarom zal hovenier Schmidt uw tuin of groenvoorziening met onze ruime ervaring en gedegen vakkennis graag onderhouden.

Bomen rooien in Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Schmidt in Hoofddorp kan op een verantwoorde wijze bomen rooien. Een boom kan gevaar opleveren voor de bewoners en dan is het moment aangebroken om deze te laten rooien door hoveniersbedrijf Schmidt uit Hoofddorp. Onze medewerkers hebben zich op dat gebied gespecialiseerd en beschikken over het diploma 'European Treeworker' wat u de zekerheid biedt van vakkundig handelen en het inachtnemen van de veiligheidsnormen. Alle gerooide boomdelen worden door ons keurig afgevoerd.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap