Hovenier in Hoofddorp en omgeving

Als hovenier in Hoofddorp zorgen we er al jarenlang voor dat tuinen van particulieren en bedrijven er netjes bij liggen. In de loop der tijd hebben wij een compleet dienstenpakket ontwikkeld.

Hierbij kunt u denken aan een verscheidenheid aan diensten. Van professionele tuinaanleg tot aan het leggen van bestrating. U verdient het om te kunnen vertoeven in de tuin van uw dromen.

Bel ons Neem contact op

Vakbekwame hovenier te Hoofddorp

  • Allround hoveniersbedrijf
  • 35 jaar ervaring tuinen aanleggen in Hoofddorp, regio Amsterdam
  • Service en kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Tuinaanleg op maat
  • Eerlijke en vrijblijvende offerte op maat

Schakel direct onze deskundige hulp in door het contactformulier in te vullen. Wenst u eerst meer duidelijkheid over de prijs? Vraag dan direct een offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een offerte op maat.

Gespecialiseerd hoveniersbedrijf in Hoofddorp

Ons hoveniersbedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden aan tuinen in Hoofddorp. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen.

Daarnaast plaatsen wij erf afscheidingen om uw privacy te waarborgen én verzorgen we alle soorten (sier)bestratingen. Bovendien kunnen we ook nog eens vijvers aanleggen en onderhouden. Geen enkele klus aan uw tuin is ons te gek. Zelfs het rooien van bomen niet.

Wij zijn sterk in tuinwerk

Professioneel tuinontwerp

Een professioneel tuinontwerp dient als basis voor een succesvolle tuin. Onze hovenier in Hoofddorp komt bij u thuis om het één en ander te bespreken en de plaatselijke situatie te noteren.

Vervolgens maakt de vakman een gedetailleerd tuinontwerp met behulp van de computer. Bent u tevreden met het resultaat? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Vrijblijvende offerte Neem contact op

Begrotingsplan compleet naar wens

Vanuit het tuinontwerp wordt het beplantingsplan bepaald. Hierin zijn de hoveniers zeer creatief. Hierdoor kan aan vrijwel alle wensen en behoeften van de klant worden voldaan.

Wij creëren een extra buitenruimte aan uw pand waar het goed vertoeven is. Uw tevredenheid is waar we het allemaal voor doen.


Onderhoud van uw tuin in Hoofddorp

Gedegen tuinonderhoud van de tuin staat garant voor langdurige kwaliteit van materialen en beplanting. Of het nu gaat om incidenteel of regelmatig onderhoud. Ons hoveniersbedrijf in Hoofddorp verzorgt dit voor particulieren en bedrijven.

Een zorgvuldig aangelegde tuin mag goede conditie niet verliezen op den duur. Daarom onderhouden onze vakmannen uw tuin of groenvoorziening met ruime ervaring en vakkennis.

Vrijblijvende offerte Bel ons

Gedegen bestrating

Allerlei vormen van (sier)bestrating kunnen door ons als hoveniers in Hoofddorp worden gerealiseerd. Of u nu kiest voor veelzijdig toepasbare natuursteen of voor handgemaakte stenen als kinderkopjes of waalklinkers.

Hierbij is een stevige onderbedding van groot belang. Heftige regenval kan er namelijk voor zorgen dat zand weg wegspoelt. Deze gebeurtenis kan verzakking van de bestrating veroorzaken. Daarom maakt onze vakman voor het aanbrengen van de bedding gebruik van kwaliteitsmaterialen.

We zetten graag onze deskundigheid en ervaring in

Verantwoord bomen rooien

Levert een boom gevaar op? Ons hoveniersbedrijf in Hoofddorp kan op een verantwoorde wijze bomen rooien. Een boom kan gevaar opleveren voor de bewoners. Dan is het moment aangebroken om deze te laten rooien door hoveniersbedrijf Schmidt.

Onze medewerkers hebben zich op dat gebied gespecialiseerd en beschikken over het diploma 'European Treeworker'. Hierdoor geniet u van de zekerheid van vakkundig handelen en het in acht nemen van de veiligheidsnormen. Alle gerooide boomdelen worden door ons keurig afgevoerd. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Korte lijnen en vakkennis

Middels duidelijke en onomwonden communicatie streven wij naar tevredenheid bij de klant. Daarnaast beschikken wij als hovenier in Hoofddorp over een team van medewerkers met een uitstekende vakkennis. Deze vakkennis wordt voortdurend op peil gehouden.

Bovendien beschikken wij over modern en professioneel gereedschap. Zodoende kunnen wij het best haalbare resultaat van onze diensten garanderen.

Bel ons Neem contact op

Milieubewuste werkwijze van een vakman

Wij werken op een milieubewuste werkwijze. Het milieu en de natuur zijn namelijk heel belangrijk voor ons. Zodoende maken wij gebruik van houtsoorten met een PEFC of FSC keurmerk. Dit is een zinvolle bijdrage aan het milieu door een bedrijf met hart voor de natuur.

Kies voor tuinaanleg in Hoofddorp compleet naar eigen wens

Schakel de hovenier in Hoofddorp in

Bent u overtuigd van wat we voor u kunnen betekenen als hovenier in Hoofddorp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend voorstel.

We zijn bereikbaar via het contactformulier. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl of bellen naar 020 773 93 32. We helpen u graag zo goed mogelijk verder.

Hoveniersbedrijf Schmidt

Ijweg 505 A, 2143 CL Boesingheliede

T: 020 773 93 32
T: 06 1289 2920
F: 020 619 45 46
E: hoveniersbedrijfschmidt@gmail.com

KvK 53150929
BTW 67673089B01

Service punten Hoveniersbedrijf Schmidt

- Vrijblijvende offerte
- Altijd Garantie
- 10% korting bij direct inplannen
- prijs vooraf besproken is eindprijs
- prijs indicatie via foto
- tuinaanleg/onderhoud voor elk budget

Sitemap