Hoveniersbedrijf Amsterdam

Hovenier Amsterdam

Bent u op zoek naar een deskundig en ervaren hoveniersbedrijf in Amsterdam? Dan helpen wij u bij hoveniersbedrijf Schmidt graag. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een allround hoveniersbedrijf en kunnen we u helpen om uw droomtuin te realiseren. Van ontwerp en tuinaanleg tot renovatie en onderhoud: wij staan voor service en kwaliteit.

Omdat elke klus maatwerk is, kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Of laat u inspireren door onze eerdere projecten in Amsterdam en omgeving te bekijken.

Onze hoveniersdiensten in Amsterdam

Ook voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud. Wij hebben ruime ervaring en moderne materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening aantrekkelijk te houden.

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail en grote kennis van de juiste beplanting.

Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud voor zowel de beplanting als bestrating.

Plaatsen van tuinafscheidingen

Voor rust en privacy; alleen tuinafscheidingen van PEFC of FSC gecertificeerd hout.

Aanleg van vijvers

Breng variatie aan in uw tuin en vang water duurzaam op.

Hardhouten vlonders aanleggen

Strak aangelegd en van gecertificeerd duurzaam hout.

(Sier)bestrating leggen

Natuursteen, kinderkopjes, waalklinkers, uw huidige bestrating of andere steensoorten; altijd strak gelegd zoals u wilt.

Boomonderhoud

Bomen worden deskundig gesnoeid of gekapt door tuinmannen met een European Treeworker vakdiploma

Hovenier Amsterdam bestrating
tuinonderhoud

Van tuinaanleg tot renovatie onderhoud

We geven uw groene oase de aandacht die het verdient, van tuinaanleg tot renovatie en onderhoud. Onze vakmensen staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe tuin die naadloos aansluit bij uw wensen, of dat uw bestaande tuin een frisse wind nodig heeft: wij zijn er om u te helpen. Met oog voor detail en een passie voor groen, creëren we buitenruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Ons werk stopt niet bij de aanleg - we bieden ook deskundig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin elk seizoen straalt.

We kunnen bij u in Amsterdam tuinen in verschillende groottes ontwerpen en aanleggen:

  • Tuinen tot 50 m²
  • Tuinen tot 150 m²
  • Tuinen groter dan 150 m²
  • Parken, bedrijfstuinen, collectieve buitenruimtes, schoolpleinen
Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Op zoek naar een tuinarchitect in Amsterdam?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, bent u bij Schmidt Hoveniers aan het juiste adres voor een professioneel tuinontwerp. Wilt u een natuurlijke tuin met veel groen, een strakke tuin met bestrating, of heeft u nog geen idee hoe u uw tuin in Amsterdam wilt gaan vormgeven? Wij gaan het gesprek aan en ontwerpen samen met u uw ideale tuin, inclusief beplanting. Hoewel wij ons geen tuinarchitect mogen noemen (dit is een beschermde titel), kunnen we uw ontwerp tot in detail tot leven brengen in 2d- en 3d-plattegronden, artist impressions en diverse perspectieven. 

Tuinman Amsterdam

Als allround hoveniersbedrijf beheersen wij uiteraard ook de werkzaamheden die u van uw vorige tuinman gewend was: snoeien, zagen, harken, het strak plaatsen van een schutting en het onderhouden van uw gazon. Kortom: wij houden uw tuin met ouderwets vakmanschap in topconditie en zijn dus graag uw nieuwe tuinman in Amsterdam.

Uw goedkope hovenier in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goedkope hovenier in Amsterdam en omgeving? Bij hoveniersbedrijf Schmidt begrijpen we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand moeten gaan. Daarom zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en goedkope hovenier in de stad. Met ruim 35 jaar ervaring, maken we ook van uw tuin een waar sprookje. Bekijk ons portfolio en neem contact op.

Scroll naar boven