Hovenier Amsterdam nodig?

Hovenier Amsterdam

Hovenier Amsterdam gezocht voor het aanleggen van een tuin naar wens? Bij ons hoveniersbedrijf in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod aan hoveniersdiensten. Als hovenier met ruim 35 jaar ervaring zijn wij dé vakman voor particuliere klanten en bedrijven. Voor onze opdrachtgevers voeren wij diensten van A tot Z uit. Van het ontwerp tot tuinaanleg en het tuinonderhoud. We gaan graag voor u aan de slag.

Heeft u interesse in een hovenier in Amsterdam? Neem via onderstaande knop direct contact met ons op voor een offerte.

Professionele hovenier Amsterdam

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Jarenlange ervaring met tuinaanleg
  • Service en kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Werk op maat
  • Eerlijke en vrijblijvende offerte

Allround hoveniersbedrijf in Amsterdam

Bij ons hoveniersbedrijf in Amsterdam en omgeving kunt u terecht voor een verscheidenheid aan hoveniersdiensten. We zijn niet voor niets een allround hovenier. Zo zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten van tuinontwerp, tuinaanleg, (sier)bestrating en tuinonderhoud. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinafscheiding, blokhutten, sfeerverlichting en vlonders. Maar ook met het rooien van bomen in tuinen hebben onze hoveniers vele jaren ervaring. Kortom: wij zijn sterk in tuinwerk.

Goed doordacht tuinontwerp op maat

De basis voor een succesvolle tuin is een goed doordacht tuinontwerp. Onze hoveniers bezoeken u daarvoor op locatie in Amsterdam en inventariseren uw wensen. Hierop baseert de vakman een 3D tuinontwerp.

Hierdoor wordt het eindresultaat direct duidelijk. Door onze lange ervaring en grote creativiteit komt uw droomtuin al snel duidelijk in beeld. Uiteraard kunt u uw aanpassingen nog doorgeven. Het ontwerp wordt pas definitief zodra u er helemaal tevreden mee bent.

Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Tuinaanleg van A tot Z door hovenier in Amsterdam

Wij verzorgen de tuinaanleg van A tot Z, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verzorgen het grondwerk en stellen samen met u een beplantingsplan voor de tuinaanleg samen. Een essentieel onderdeel om een tuin te kunnen betreden en te kunnen recreëren is een degelijke (sier)bestrating.


U kunt vertrouwen op onze expertise voor een duurzame bestrating. Hierbij besteden wij veel aandacht aan een solide fundering. Zodoende voorkomen we problemen zoals verzakkingen door het wegspoelen van zand tijdens heftige regenbuien.

Onderhoud voor een aantrekkelijke tuin in Amsterdam

Veel mensen beschouwen een tuin tegenwoordig als een buitenkamer waarin men in de wintermaanden kan vertoeven. Maar ook in de overige seizoenen wilt u kunnen genieten van een aantrekkelijke tuin. Hiervoor is onderhoud door ons als hovenier in Amsterdam een eerste vereiste.


Zo verzorgen wij incidenteel uw tuinen. Daarnaast bieden wij gunstig geprijsde onderhoudscontracten. Bovendien voeren we seizoensgebonden tuinonderhoud in het voorjaar en najaar voor u uit. Ook het onderhoud van een eventueel aanwezige vijver behoort tot ons dienstenpakket. Bij ons hoveniersbedrijf in Amsterdam bent u altijd verzekerd van punctueel tuinonderhoud.

Hovenier Amsterdam bestrating

Boom laten snoeien of kappen

Daarnaast zijn we u ook graag van dienst als het gaat over bomen. Wij beschikken over het diploma ‘European Treeworker’. Dit geeft u de garantie dat wij als hovenier in Amsterdam over het vakmanschap beschikken om op veilige wijze te rooien.


Een zieke boom kan een aanzienlijk veiligheidsrisico met zich meebrengen voor omwonenden. Wij kappen dan de aangetaste boom en voeren deze voor u af. Op deze manier kan ontstaat er geen gevaar voor omwonenden en passanten. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als het gaat om het mooi maken van uw boom door deze vakkundig te snoeien.

Gevestigde naam als hovenier in Amsterdam

Inmiddels is ons hoveniersbedrijf een gevestigde naam in de regio Amsterdam geworden. Wij hebben een vaste klantenkring. Daarentegen hebben we voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Wij nemen zowel grotere als kleinere opdrachten aan.

Wij werken ook op de volgende locaties:

Amstelveen

Hoofddorp

Haarlem

Milieuvriendelijke materialen

Om uw privacy te waarborgen plaatsen wij schuttingen van duurzaam hout die garant staan voor een goede levensduur. Ons hoveniersbedrijf in Amsterdam hecht veel waarde aan kwaliteit. We zijn begaan met het milieu. Daarom verwerken wij alleen goede materialen die milieuvriendelijk zijn.

Gegarandeerd de laagst geprijsde Hovenier in Amsterdam

Bij ons hoveniersbedrijf in Amsterdam betaalt u gegarandeerd de laagste prijs. Dit is mogelijk doordat wij samenwerken met vaste leveranciers en groothandels. Op deze manier bieden we u een aantrekkelijke prijs. Compleet zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de diensten die we u aanbieden.


U kunt voor meer duidelijkheid over de prijs een offerte aanvragen. Deze offerte is eerlijk en vrijblijvend, zonder vervelende haken en ogen. U weet wanneer onze vakman start met de werkzaamheden: exact waar u aan toe bent. Onze tuinaanleg is compleet passend bij ieder budget.

Vraag een offerte aan bij de hovenier in Amsterdam

Vraag een offerte aan bij ons als hovenier in Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie over de aanleg van uw nieuwe tuin. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Zo brengen wij uw droomtuin graag dichterbij.


U kunt contact opnemen met ons hoveniersbedrijf in Amsterdam door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)20 773 93 32. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Mail gerust naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl.

Scroll naar boven