Over ons

OVER ONS 2

A.C.V. Schmidt aannemings- & onderhoudsbedrijf

Uw hovenier in regio Haarlemmermeer

A.C.V. Schmidt aannemings- & onderhoudsbedrijf is uw allround hoveniersbedrijf, dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Met een ervaring van meer dan 35 jaar hebben hovenierswerkzaamheden, zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud geen geheimen meer voor ons. Wij hebben een vaste tevreden klantenkring opgebouwd in bijna heel Nederland, maar hebben altijd voldoende capaciteit voor nieuwe kleine en grote projecten.

Als hovenier zijn wij begaan met het milieu, daarom verwerken wij uitsluitend milieuvriendelijke materialen. De houtsoorten die wij toepassen voor erfafscheidingen, blokhutten en tuinhuisjes hebben allemaal het PEFC keurmerk of het FSC keurmerk.

Missie

Bij Hoveniersbedrijf Schmidt willen we de dromen van onze klanten over mooie tuinen waarmaken. We streven ernaar om buitenruimtes te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen voor rust en blijdschap. Ons doel is om de band tussen mensen en de natuur te versterken, terwijl we zorgen voor tevreden klanten en prachtige groene omgevingen.

Hovenier Amsterdam
OVER ONS 3

Visie

Bij Hoveniersbedrijf Schmidt dromen we van een wereld waarin groen een belangrijk onderdeel is van ons dagelijks leven. Onze visie is om een bekend hoveniersbedrijf te worden, bekend om slimme ontwerpen, milieuvriendelijkheid en veel kennis. We willen een positieve invloed hebben op onze omgeving door duurzaamheid te omarmen, mensen te leren en groene plekken te maken die goed zijn voor iedereen. Hoveniersbedrijf Schmidt wil anderen inspireren voor een gezondere, mooiere en groenere wereld.


Neem contact op met uw hovenier

Bent u dus op zoek naar een hovenier, die samenwerkt met vaste leveranciers en groothandels en daarom u de laagste prijs kan garanderen voor onze diensten, zonder daarbij afbreuk te doen aan de prima kwaliteit die wij bieden? Zoekt u dan niet verder, u heeft A.C.V. Schmidt aannemings- & onderhoudsbedrijf in Amsterdam tenslotte al gevonden.

Neemt u direct contact op voor alle mogelijkheden, want bovenstaande opsomming is mogelijk niet helemaal compleet. Persoonlijk contact kan u wegwijs maken.

Scroll naar boven