Hovenier in Amstelveen

Hovenier Amsterdam

Aandacht voor alle details

Hovenier in Amstelveen voor uw tuin

Hovenier in Amstelveen gezocht? Hoveniersbedrijf Schmidt

kan u als particulier of bedrijf in Amstelveen en omgeving hoveniersdiensten aanbieden. In de 35 jaar dat wij bestaan als hoveniersbedrijf, hebben wij ons ontwikkeld tot een allround hovenier en kunnen wij u een omvangrijk pakket aan diensten bieden.


Wij hebben ons gespecialiseerd in alle aspecten van

tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating, vijver aanleg, aanbrengen van erfafscheidingen en bomen rooien.

Uw hovenier in Amstelveen

  • Allround hoveniersbedrijf
  • 35 jaar ervaring tuinen aanleggen in Hoofddorp, regio Amsterdam
  • Service en kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Tuinaanleg op maat
  • Eerlijke en vrijblijvende offerte op maat

De aanleg van uw droomtuin

Tuinen functioneren tegenwoordig als rustpunt. Daarom is een goed tuinontwerp van belang voor uw woon- en leefgenot. Wij benaderen u altijd persoonlijk en denken actief met u mee om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we aan de hand van een beplantingsplan.


U wordt thuis bezocht door de tuinman in Amstelveen, zodat we goed kunnen inventariseren wat uw wensen zijn en wat de plaatselijke

mogelijkheden zijn. Onze creativiteit kent geen grenzen, wij maken met de computer een tuinontwerp op maat. Het is dan ook ons doel om topkwaliteit te leveren en tot een optimaal resultaat te komen als het gaat om uw tuin.

(Sier)bestrating aanleggen en tuinafscheidingen realiseren

Wij kunnen ook voor u (sier)bestrating aanleggen. U kunt hierbij kiezen uit de veelzijdigheid van natuursteen of handgemaakte stenen zoals kinderkopjes of waalklinkers. Hierbij dragen wij zorg voor een solide onderbedding waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo is een grote duurzaamheid van uw betegeling gegarandeerd.


Om de privacy in uw eigen tuin te waarborgen kunnen wij diverse tuinafscheidingen voor u realiseren. Verder kunt u bij ons terecht

voor sfeervolle tuinverlichting, reiniging van bestaande bestrating, het aanleggen en onderhouden van vijvers en het aanleggen van graszoden.

Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Tuinman in Amstelveen

Ook voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud. Wij hebben ruime ervaring en moderne materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening aantrekkelijk te houden.

Hovenier Amsterdam bestrating

Boomonderhoud in Amstelveen

Onze hoveniers zijn gediplomeerd met het diploma ‘European Treeworker’ en kunnen op veilige en deskundige manier uw bomen rooien. Dit kan wanneer deze niet meer aan de veiligheidseisen voldoen.


Een ongezonde boom kan onaanvaardbaar risico met zich meebrengen voor de bewoners. Wij kunnen als hoveniersbedrijf in Amstelveen ervoor zorgen dat aangetaste bomen zorgvuldig en veilig gekapt of gesnoeid worden.

Alles volgens uw wensen

Wij voeren elk project volledig volgens uw wensen uit. Als hoveniersbedrijf in Amstelveen staan wij voor u klaar om uw tuin van A tot Z aan te leggen. Samen met u stellen we een plan op voor de beplanting zodra we het grondwerk afgerond hebben. Ook de (sier)bestrating wordt hier in meegenomen.


Een van onze doelen is om op een milieubewuste wijze te werken. Daar wij veel met de natuur werken, vinden wij ook milieu heel belangrijk. Daarom maken wij altijd gebruik van hout met een PEFC of FSC keurmerk. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan het milieu en de natuur.

Schakel een hoveniersbedrijf in Amstelveen in

Bent u overtuigd van wat we voor u kunnen betekenen als hovenier in Amstelveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend voorstel.


We zijn bereikbaar via het contactformulier. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@hoveniersbedrijf-schmidt.nl of bellen naar 020 773 93 32. We helpen u graag zo goed mogelijk verder.

Scroll naar boven