Hovenier in Amstelveen

Hovenier Amsterdam

Aandacht voor alle details

Hovenier in Amstelveen voor uw tuin

Als uw betrouwbare hovenier in Amstelveen staan we bij hoveniersbedrijf Schmidt klaar om uw buitenruimte om te toveren tot uw droomtuin. Met onze kennis van de lokale omgeving, begrijpen we de specifieke behoeften van Amstelveen en haar inwoners. 

Of u nu droomt van een weelderige tuin vol kleurrijke bloemen en groen, een strak en modern terras of simpelweg behoefte heeft aan professioneel onderhoud: wij helpen u graag. 

Onze diensten in Amstelveen

Ook voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om incidenteel, seizoensgebonden onderhoud of een structureel onderhoud. Wij hebben ruime ervaring en moderne materialen tot onze beschikking om uw zorgvuldig aangelegde tuin of groenvoorziening aantrekkelijk te houden.

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail en grote kennis van de juiste beplanting.

Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud voor zowel de beplanting als bestrating.

Plaatsen van tuinafscheidingen

Voor rust en privacy; alleen tuinafscheidingen van PEFC of FSC gecertificeerd hout.

Aanleg van vijvers

Breng variatie aan in uw tuin en vang water duurzaam op.

Hardhouten vlonders aanleggen

Strak aangelegd en van gecertificeerd duurzaam hout.

(Sier)bestrating leggen

Natuursteen, kinderkopjes, waalklinkers, uw huidige bestrating of andere steensoorten; altijd strak gelegd zoals u wilt.

Boomonderhoud

Bomen worden deskundig gesnoeid of gekapt door tuinmannen met een European Treeworker vakdiploma

Hovenier Amsterdam bestrating
tuinonderhoud

Soorten tuinen in Amstelveen

Amstelveen staat bekend om zijn groene karakter. De tuinen in de verschillende wijken dragen daaraan bij. In Elsrijk, bekend om zijn groene lanen en brede straten, zijn achter de statige herenhuizen prachtige tuinen te vinden. In Randwijck, grenzend aan het Amsterdamse Bos, zijn modern vormgegeven tuinen te vinden die aansluiten bij de moderne architectuur. En in de wijk Patrimonium vinden we stijlvolle tuinen rondom de gezellige gezinswoningen. Bij hoveniersbedrijf Schmidt hebben we geen voorkeur voor een bepaald soort tuin. We luisteren naar uw wensen en kijken hoe we uw tuin in harmonie kunnen brengen met de omgeving.

We kunnen u in Amstelveen helpen met tuinen in de volgende groottes:

  • Tuinen tot 50 m²
  • Tuinen tot 150 m²
  • Tuinen groter dan 150 m²
  • Parken, bedrijfstuinen, collectieve buitenruimtes, schoolpleinen
Hovenier Amsterdam oude tuin
Hoveniersbedrijf Amsterdam
Hovenier in Amsterdam Oude tuin
Hovenier in Amsterdam - Nieuwe tuin

Gespecialiseerd hoveniersbedrijf Amstelveen

Als gespecialiseerd hoveniersbedrijf in Amstelveen hebben we een schat aan kennis en expertise over deze specifieke omgeving en haar groene behoeften. Amstelveen heeft zijn eigen unieke karakter, en we zijn er trots op onze passie te richten op het creëren van prachtige buitenruimtes die hier perfect bij passen. Ons specialisme omvat niet alleen tuinaanleg en -onderhoud, maar ook het ontwerpen van tuinen die naadloos opgaan in de omgeving, evenals het aanbieden van innovatieve oplossingen. Als uw lokale hovenier bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Van tuinontwerp tot tuinrenovatie

Van tuinontwerp tot tuinrenovatie, wij verzorgen het complete traject. Samen met u creëren we een creatief en functioneel ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. De aanleg, inclusief beplanting, bestrating en afscheidingen, wordt deskundig en met oog voor detail aangepakt. We zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden is.

Op zoek naar een tuinarchitect in Amstelveen?

Hoveniersbedrijf Schmidt is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Door goed te luisteren naar uw wensen, creëren we samen met u uw ideale tuin. Hoewel wij geen tuinarchitect zijn, kunnen we uw ontwerp tot leven brengen in 2d-plattegronden en 3d-plattegronden. We maken ook graag een artist impression van de tuin of een ontwerp in vogelperspectief. Wilt u een klassieke of moderne tuin, een Japanse of Botanische tuin of een tuin met natuurlijke kenmerken? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Tuinman Amstelveen

Als allround hoveniersbedrijf beheersen wij ook de werkzaamheden die u van uw vorige tuinman gewend was: snoeien, zagen, harken, het plaatsen van schuttingen, noem maar op. Wij houden uw tuin met deskundig vakmanschap in topconditie en zijn dus graag uw nieuwe tuinman in Amstelveen.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wilt u uw tuin in Amstelveen opleuken en spreekt onze aanpak u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Met 35 jaar ervaring hebben we al vele klanten in de regio gelukkig gemaakt. Bekijk ons portfolio voor een goed beeld van ons werk. Bent u de volgende tevreden klant? Neem vandaag nog contact met ons op.

Scroll naar boven